O nama

O NAMA

Baumet d.o.o.

Naša osnovna djelatnost je prodaja termoizolovanih panela i polikarbonata. Grupacija “Metecno” osnovana je u Italiji 1961. godine i predstavlja svetskog lidera u oblasti montažnih sendvič termopanela.

Fleksibilan dizajn

Njegova jednostavnost daje više vremena za stvaranje

Toplotne perfomanse

Čvrsto izolirano jezgro sa odličnim toplotnim perfomansama

Brzina proizvodnje

Kraće vrijeme izgradnje

BAUMET D.O.O.

Naša misija

Odličan korisnički servis smatramo isto važnim kao i kvalitet samog proizvoda. Rezultati mnogih korisnika preko sistematskih anketa nam pokazuju značajnost pouzdane korisničke podrške, pogotovo u građevinskom sektoru.


Visoki nivo profesionalnih savjeta, efikasne logistike i pouzdane nakon-prodajne podrkše su ključ za uspijeh u građevinskim projektima naših mušterija.

PROFESIONALNOST

Na visini zadatka

Kvalitet našeg indentiteta

Visoki kvalitet – vodimo se disciplinom i odgovornošću, da Vama damo najbolje od nas, da utičemo na marketing u pozitivnom smislu.

Odgovornost prema prirodi

Pridržavamo se svih propisa i zakona o životnoj sredini. Znamo kako se ljudi odražavaju na prirodu i zato to poštujemo.

Zdravlje i sigurnost

Zaštita, dravlje, prosperitet u radnom okruženju – to je ono iz čega mi gradimo svoj koncept.

Metecno sendvič paneli ističu se zbog njihove izdržljivosti, male težine i odlične toplotne izolacije. Za tu svrhu, profilisani lim je kombinovan i otporan na smicanje sa jezgrom od PUR/PIR pjene ili mineralne vune. Paneli do dužine od 25m i razne debljine izolacije se mogu napraviti i dostaviti spremni za izgradnju na objektu.

Sloj cinka i organskog premaza sa obje strane pomaže pri dužoj izdržljivosti protiv korozije, razni tipovi profila i veliki izbor boja omogućavaju arhitektonsi sofisticirana rješenja. Dodaci kao što su osvjetljenja, trake pilastera i zaptivne trake upotpunjuju naš asortiman proizvoda.

Koristeći naše sendvič panele ne samo da imate mogućnost brze montaže, nezavisne od vremenskih uslova, uz to omogućava da to uradite veoma brzo i lako.

Bilo da se bazirate na toplotnu izolaciju, zvučnu izolaciju, protiv-požarnu izolaciju ili estetiku: Našim velikim izborom proizvoda, mi vam obezbjedjujemo rješenje za sve.

Metecno je internacijonalna grupa koja radi u marketingu montažnih proizvoda dizajniranih za krovove i fasade industrijskih i komercijalnih zgrada.

Metalni panel sa izolacijom, profilisani lim, elementi za pričvršćivanje i ostali dodaci čine osnovne elemente integriranog sistema koji revolucionira način gradnje.